Patru hoți din locuințe și din mașini, prinși de polițiști

230
Patru hoți din locuințe și din mașini, prinși de polițiști - patruhoti2-1542213625.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri care ar fi furat în ultimul an bunuri de aproape 50.000 de lei din locuințe și din autoturisme au fost prinși de polițiștii constănțeni după luni de zile de cercetări. În cursul zilei de marți, 13 no-iembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanșa, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța și al polițiștilor din cadrul Secțiilor 1 - 5 urbane, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat nouă percheziții domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt și tâlhărie.

În urma activităților desfășurate, oamenii legii au reținut în sarcina a patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, toți din municipiul Constanța, comiterea a șapte infracțiuni de furt din locuințe, alte două din societăți comerciale, două infracțiuni de tâlhărie, dintre care una asupra unui taximetrist aflat în timpul serviciului și o infracțiune de furt din auto.

Faptele au fost comise în perioada 5 de-cembrie 2017 – 1 noiembrie 2018, pe raza municipiului Constanța, iar prejudiciul total, creat în dauna celor 12 persoane vătămate, este de 45.000 de lei, constituit din sume de bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare LCD. Doar un sfert din prejudiciu a fost recuperat.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat de 42 de ani, din Constanța, bănuit că ar fi achiziționat bunuri, despre care cunoștea că provin din comiterea de infracțiuni, de la tinerii respectivi.

Trei dintre cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, precum și bărbatul în vârstă de 42 de ani au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și propuși pentru arestare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7619 secunde