Papuci de plajă de un milion de lei, confiscați de Garda de Coastă

115
Papuci de plajă de un milion de lei, confiscați de Garda de Coastă - dsc077411344966174-1365493606.jpg

Polițiști de frontieră și vameșii de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea încălțări susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 1.350.000  lei, dacă ar fi fost comercializate la prețul celor originale.
Containerul, sosit din China pentru o firmă din București, a fost verificat la rampa de control fizic al containerelor. În urma controlului, au fost descoperite 19.100 articole reprezentând articole de încălțăminte papuci de plajă pentru femei, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.350.000 lei dacă ar fi originale.


Marfa purta însemnele distinctive ale unor mărci cunoscute și a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali pentru a fi trimisă spre expertizare. Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale, de cetățenie chineză, actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7482 secunde