Parcă le-a înghițit pământul! Două fete căutate de polițiști și familii

485
Parcă le-a înghițit pământul! Două fete căutate de polițiști și familii - parcaleainghititok-1494953161.jpg
Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția a două persoane, o minoră și o adultă, din localitățile Hârșova și Mihail Kogălniceanu. Astfel, familia unei fete de 14 ani, din Hârșova, a anunțat dispariția minorei Narcis Ali. Potrivit celor apropiați, fata a plecat în mod voluntar la data de 5 mai și nu a mai revenit până în prezent. 


Fata are 1,45 metri înălțime, 40 de kilograme greutate, păr șaten, față ovală și ochi verzi. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare albastră, geacă de culoare gri și papuci din plastic. 


De asemenea, polițiștii au fost anunțați după dispariția Alinei-Florentina Erkurt, în vârstă de 19 de ani, din localitate. În luna decembrie a anului 2016, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Femeie are 1,70 metri înălțime, 65 kilograme, păr vopsit blond. Nu se cunosc obiectele de vestimentație pe care le purta în momentul plecării. 


Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție din localitatea Mihail Kogălniceanu, Hârșova sau dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364, int. 20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5369 secunde