Video SCANDAL LA MALL. Polițist, amenințat și înjurat de un bodyguard: "Ești un gabor împuțit, aia ești tu!"

1171
2
SCANDAL LA MALL. Polițist, amenințat și înjurat de un bodyguard:

Articole recomandate

Imagini uluitoare la mall. Un polițist a fost amenințat și înjurat de un fost agent de pază. 


Totul a pornit de la un incident mai vechi, agresorul susținând că polițistul l-a bătut și l-a amendat în urmă cu trei ani, potrivit Romania TV. 


În urma scandalului din mall, bărbatul a fost reținut și acum e cercetat pentru ultraj.


Un incident grav a avut loc într-un mall din Suceava. Un polițist a fost agresat de un fost agent de pază, care a vrut să se răzbune după o răfuială mai veche. Agresorul a fost săltat apoi chiar de la grătar de mascați.


Întreaga scenă s-a petrecut după ce polițistul a ieșit de la un film, unde venise împreună cu soția și fiul. El a ieșit primul de la cinema și, pe hol, a auzit cum cineva începe să-l înjure.


"De ce ai dat în mine te întreb! De ce faci scandal? Ești un gabor împuțit, aia ești tu!? De ce ai dat în mine? Nu mai poți de șmecherie în orașul ăsta! Marele Bolea! Cine ești tu mă?! Despre cine vorbești? Pentru sfidare? Despre cine vorbești?", spune fostul agent de paza.


Fostul agent de pază susține că polițistul l-a bătut în urmă cu trei ani, în timpul unei intervenții a oamenilor legii. Speriat că soția și copilul, care urmau să apară, ar putea fi agresați de bărbatul furios, polițistul îi propune să continue discuția afară din mall.


În urma scandalului, fostul agent de pază a fost reținut pentru 24 de ore și acum e cercetat pentru ultraj.








Comentează știrea

Dragnea
15 mai 2017
La pușcărie cu penalii

Dacă o merita garcea asta este , cu ce mână dai cu aia primești.

Maria
15 mai 2017
Da

Foarte bine a facut ,dar asa ar trebui sa se aplice legea pentru tot ce se intampla in tara asta . Legea sa fie ptr toata lumea ! Curcul care la facut acel unflat de fata cu familii ,cu copii trebuie luate masuri !

Pagina a fost generata in 0.4346 secunde