Video VIDEO. MĂCEL ÎNTR-UN BAR. Bătaie ca în filme cu bâte și scaune între mai multe persoane

409
2
VIDEO. MĂCEL ÎNTR-UN BAR. Bătaie ca în filme cu bâte și scaune între mai multe persoane - bbbbb22322400-1494571802.jpg
Scandal de-o violență nemaivăzută într-un bar din Timișoara. Mai mulți indivizi beți au snopit în bătaie angajații și clienții din local, supărați că nu au mai fost serviți. Oamenii legii i-au identificat pe cei cinci bătăuși. 


Un scandal monstruos a izbucnit într-un bar din Timișoara după ce angajații au refuzat să mai servească un grup de aproximativ 15 bărbați. Aceștia au spart o halbă și au început să facă scandal. Apoi au plecat, dar s-au întors cu bâte la ei. Doar 5 dintre ei au mai intrat, însă, în bar.


În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din local se vede cum agresorii împart lovituri cu parul în stânga și în dreapta. Victime le-au căzut chiar și patronul și fiica acestuia. Bătaia a durat minute bune. Martorii au sunat imediat la 112, iar echipajele de intervenție au ajuns în scurt timp la fața locului.


Potrivit România TV, unul dintre cei bătuți a primit lovituri puternice în zona capului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Celelalte victime s-au ales cu o mulțime de vânătăi și cucuie. 4 dintre cei 5 agresori sunt cercetați acum sub control judiciar.






Comentează știrea

liviu burebista
12 mai 2017
Animale

Astia sunt viitorul Romaniei," tinerii frumasi si liberi". Asa sa inteles democratia la noi, daca nu-ti comvine ceva , te duci acasa iei parul si incepi sa inparti lovituri in toate directiile.

student
12 mai 2017
baruri ?

Barul Vanatorul din al nostru oras mereu are 'democratie' mai mica sau mai mare; dar nimeni nu poate face ordine, isi fac singuri !

Răspuns la: Animale
Adăugat de : liviu burebista, 12 mai 2017
Astia sunt viitorul Romaniei," tinerii frumasi si liberi". Asa sa inteles democratia la noi, daca nu-ti comvine ceva , te duci acasa iei parul si...
Pagina a fost generata in 0.6322 secunde