Video VIDEO REVOLTĂTOR! ELEVI DE CLASA A III-A, BĂTUȚI CRUNT DE ÎNVĂȚĂTOARE: "Și-a permis să tragă în copii ca într-un sac de cartofi"

2149
2
VIDEO REVOLTĂTOR! ELEVI DE CLASA A III-A, BĂTUȚI CRUNT DE ÎNVĂȚĂTOARE:

Articole recomandate

Doi elevi de clasa a III-a, de la Școala "Alexandru Vlahuță" din Iași, au fost loviți de propria învățătoare, pe motiv că au fost neatenți la oră, susține mama unuia dintre copii, care a recunoscut că cei doi elevi nu sunt tocmai cei mai cuminți, dar nu își explică această faptă.



Potrivit părinților celor doi copii, aceștia au primit lovituri în repetate rânduri.

Mamele celor doi copii s-au prezentat în această dimineață la unitatea de învățământ pentru a discuta cu directorul școlii, care a recunoscut personajul din imagini și susține că este cadru didactic la această unitate de învățământ.

A fost deschisă o anchetă internă în acest caz și a fost informat și inspectoratul școlar județean cu privire la această situație.


"Bună ziua, ieșeni. Aceste filmări sunt de ieri, din data de 3.05.2017, de la Școala Alexandru Vlahuță, din cartierul Dacia. Copiii se aflau la ora de Matematică, când această doamnă învățătoare și-a permis să tragă în acești copii ca într-un sac de cartofi! Și nu este prima oară când își permite să tragă în copii. Aveți mare grijă părinți!", a postat unul dintre părinți pe Facebook.   


Sursa: ziarulevenimentul.ro



Comentează știrea

opus
4 mai 2017
dei

"a tras" de si-a rupt mana pe cocoasa, cum era obiceiul in tineretile doamnei invatatoare. Daca filmau elevii de ieri/parintii de azi - corectiile din acele vremuri.....

chuck norris
4 mai 2017
aprob pozitiv dascalul :)

data viitoare da-le si un cap in gura, derbedeilor.... daca poti, include si secaturile de parinti.

Pagina a fost generata in 0.5599 secunde