Parchetul General, decizie de ultim moment în cazul lui Robert Turcescu

146
Parchetul General, decizie de ultim moment în cazul lui Robert Turcescu - robertturcescu1-1412230892.jpg

Articole recomandate

Procurorul general, Tiberiu Nițu, a declarat, în această dimineață, că Parchetul nu se autosesizează în cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a anunțat că a fost ofițer sub acoperire. Potrivit lui Nițu, toate declarațiile făcute de jurnalist au fost analizate și nu se aduc atingere siguranței naționale

Parchetul General a analizat dezvăluirile lui Robert Turcescu și a luat în calcul varianta autosesizării la momentul respectiv. În urmă cu o săptămână, Procurorul General al României susținea că dacă se vor constata nereguli, instituția pe care o conduce ar putea deschide un dosar.

"Evaluam imprejurarile si situatia și vă asigur că în momentul în care vom lua o decizie vom comunica. Pentru a ne sesiza nu trebuie sa ne confirme nimeni nimic intr-o faza preliminara. Noi evaluam daca sunt indicii in legatura cu savarsirea unei fapte prevazute de legea penala. Evaluam împrejurarea și situatia creată. Daca e de natura sa ne duca la concluzia că sunt indicii pe savarsirea unei infractiuni, ne sesizam. Dacă nu, nu ne sesizăm", a spus la momentul respectiv Tiberiu Nițu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Septembrie 2014
Stire din Monden : Robert Turcesu s-a însurat...în secret
Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Monden : Robert Turcescu  se simte discriminat
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde