De ieri

Parcul auto al ISU Dobrogea s-a mărit cu încă trei autospeciale

1206

Articole de la același autor

De ieri, parcul auto al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța s-a mărit cu încă două autospeciale destinate misiunilor de descarcerare și una destinată transportului de persoane sau materiale.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Paula Anghel, autoturismele sunt marca Ford și au fost donate inspectoratului de către Clubul Rotary Reigate Hill, din Regatul Unit al Marii Britanii, prin intermediul Clubului Rotary din Constanța.
Procedura de înmatriculare a fost laborioasă, pentru că mașinile cu pricina au caracteristicile celor din Marea Britanie, inclusiv volanul pe partea dreaptă.
Una dintre autospeciale va deservi Stația de pompieri de la Mangalia unde, în prezent, echipajul de descarcerare folosește un autoturism Aro, iar cea de-a doua va fi folosită de echipajul de descarcerare de la Hârșova, unde până acum nu a existat o autospecială pentru echipamente de descarcerare.
De asemenea, autoturismul destinat transportului de persoane sau materiale va fi folosit de pompierii de la Detașamentul Port.
Paula Anghel spune că fiecare autospecială va fi deservită de câte 12 subofițeri, care vor lucra în ture.
În prezent, ISU Dobrogea are o singură autospecială destinată exclusiv misiunilor de descarcerare și cinci autospeciale pentru stins incendii care au și accesorii pentru descarcerare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9195 secunde