Parfumuri de 70.000 de euro, reținute de polițiștii din port

1644
Peste 1.000 de casete cu parfumuri, apă de toaletă și deodorant, precum și 1.400 bucăți pile pentru unghii, susceptibile să aducă atingere dreptului de proprietate intelectuală, având valoarea de piață de aproximativ 70.000 de euro, au fost descoperite de polițiști, într-un container, în portul Constanța Sud Agigea.
Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, beneficiind de sprijinul de specialitate al ofițerilor DGIPI și în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, au efectuat un control asupra unui container ce se afla în portul Constanța Sud Agigea.
În urma controlului efectuat, s-a constatat că în interior se aflau 1.073 de casete conținând parfumuri, apă de toaletă și deodorant, precum și 1.400 bucăți pile pentru unghii, inscripționate cu numele unor firme renumite, mărfuri susceptibile să aducă atingere dreptului de proprietate intelectuală, având valoarea de vânzare în piață de aproximativ 70.000 de euro.
În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor participante la săvârșirea faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7002 secunde