Parizer pentru copii, retras de la vânzare. Persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să îl arunce sau să îl returneze

154
Parizer pentru copii, retras de la vânzare. Persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să îl arunce sau să îl returneze - market-1623060663.jpg
Parizer pentru copii, retras de la vânzare în urma unor suspiciuni că ar putea fi contaminat cu metale grele. Este vorba despre patru loturi care se găseau la vânzare în mai multe magazine din țară. Produsul a fost retras de la raft, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să îl arunce sau să îl returneze.


Producătorii au mai precizat că au cerut o serie de verificări unor experți independenți, iar rezultatele acestor verificări au arătat că nu există niciun risc pentru sănătate. Cu toate acestea, ca măsură de precauție s-a luat decizia ca toate cele patru loturi asupra cărora există suspiciunea de contaminare să fie retrase de la vânzare.


Loturile retrase sunt ale produselor Martinel Mortadella din carne de porc de 90 de grame, care au termen de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv, și Martinel Mortadella din carne de pasăre, de 90 de grame.


Toate produsele erau pe piață, cu termenul de valabilitate până la 01.07.2021 inclusiv.


Clienții pot returna produsele în magazinele de unde le-au cumpărat și pot primi banii înapoi, chiar și fără prezentarea bonului de la casă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde