Pasajul subteran de la Carrefour a fost dat în folosință

2027
9
Pasajul subteran de la Carrefour a fost dat în folosință - pasajcarrefour51-1337289921.jpg
Fără ambuteiaje și timp pierdut la semafor. Traficul pe DN 2A, la ieșirea din municipiul Constanța spre Ovidiu este vădit îmbunătățit, după ce a fost dată în folosință noua cale de acces spre Centrul Comercial TOM Constanța, un pasaj subteran. Lucrările nu au fost finalizate încă, în prezent fiind în lucru încă două benzi, pe sensul de mers dinspre Constanța spre Ovidiu, pe deasupra pasajului; cele două sensuri vor fi separate de parapeți, pentru prevenirea accidentelor rutiere.
Investițiile pentru realizarea pasajului și a patru benzi suplimentare se ridică la aproape 5 milioane de euro.
Cei care au de suferit, însă, sunt pietonii; semaforul din zonă a fost desființat, astfel că pietonii, clienți ai complexului veniți din mediul rural, sunt în situația de a aștepta clipe bune pentru a putea traversa strada, pentru a ajunge în stația de auto-
buz de pe partea opusă a drumului.

Comentează știrea

CONSTANTEAN
18 mai 2012
PASARELA

POATE O PASARELA PESTE SOSEAUA NATIONALA AR REZOLVA SI SITUATIA CU PIETONII

x
18 mai 2012
x

ce-ar mai fii .. !!

Răspuns la: PASARELA
Adăugat de : CONSTANTEAN, 18 mai 2012
POATE O PASARELA PESTE SOSEAUA NATIONALA AR REZOLVA SI SITUATIA CU PIETONII
neva
18 mai 2012
comentariu

Era si timpul sa fie dat in folosinta! Lucrarea este inceputa de ceva timp, iar traficul in zona era mult ingreunat. Speram ca patronii complexului Carrefour vor amenaja (reasfalta) si parcarea pentru autoturisme.

ion manole
20 mai 2012
pasajul

daca nui bun mazare cine a facut pasajul locuintele sociale pt oameni amarati palz cu bani care i-a luat de pe pamantul vadut de tasu si asa zice el ca toate sunt de la tasu el nu arenimic nici casa nici asina

Black
22 mai 2012

Pentru d'alde Manole: mai pune mâna pe o carte și învață să vorbești/scrii românește cum trebuie, țăran prost ce ești. Pentru Florentina Dumitrov: la care "pietoni din mediul rural" faci tu referire când zici că trebuie să aștepte la semafor?! Dar tu citești ce scrii? Sau măcar altcineva din redacție? Din ce mediu rural vin oamenii pe jos la Carrefour?! Vax!

Profesorul de fizică
24 mai 2012
Intervenție justă

Pentru individul 'Black': bine mă, deșteptul lui pește prăjit, ce ne făceam noi oare fără îndrumarea ta prețioasă. Pe internet se scriu mesaje la repezeală, iar unii oameni nu prea se pricep la calculatoare, în general cei mai în vârstă, ceea ce, dacă tu ai fi un tip cu un IQ mediu, ai putea înțelege. Însă nu este cazul la tine, iar de "deștepți" neatestați, precum persoana ta, fierbe țara asta. Stau și mă gândesc oare e bănoasă meseria de avocat neplătit? Iar pentru faza cu mediul rural, da, Palazu este în preajmă. Ori ți se pare ca Palazu este picior de Paris? E periferia Constanței, un sat prăpădit și plin de țigani, atașat forțat la amprenta generală a orașului. Așa că, data viitoare, încearcă să citești, să înmagazinezi informația și să treci mai departe. Criticii anonimi ca tine nu produc vreo schimbare. e=mc2; iar acum BEȘI, pârlitule!

Plecat din tara
24 mai 2012
Constantean de-al vostru

Exact! O pasarela ar fi perfecta. S-ar evita accidente si ai trece fara grija. Insa ar fi mai greu pentru oamenii care au probleme cu picioarele, in general batranii. Dar ideea de pasarela ar trebui propagata mai departe. Buna idee!

Răspuns la: PASARELA
Adăugat de : CONSTANTEAN, 18 mai 2012
POATE O PASARELA PESTE SOSEAUA NATIONALA AR REZOLVA SI SITUATIA CU PIETONII
cetateanul
24 mai 2012
pasaj Carefour

Un pasaj suprateran care ar fi avut punctul terminus la Bricostore ar fi fost mult mai ieftin, nu ar fi creat atatea probleme,(ca cele iesite la iveala dupa ploile recente), si nu ar fi fost nevoie de ziduri de sprijin care sa sustina pamantul escavat si depus in curtea complexului comercial. Probabil ca primaria a ales disignul si nu utilitatea pasajului. Urmeaza intretinerea dupa fiecare ploaie. Succces Mazare si acolitii.

guardi
26 mai 2012
Pasaj

pasajul este o mare teapa luata de Carrefour , care a construit singur pasajul fara ajutorul celor de la Dedeman sau Selgros !!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident în serie, la Carrefour
Pagina a fost generata in 0.3724 secunde