"Patronii" serelor de marijuana din satul Credința, condamnați de Tribunalul Constanța

3074
1
Proprietarii fermei de marijuana din satul Credința - Gabriel Guleai, de 32 de ani, Roberto Feodor, de 37 de ani și Paul Dițescu, de 33 de ani, au fost condamnați, ieri, de magistrații de la Tribunalul Constanța la câte trei ani și patru luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.

La începutul lunii noiembrie, o fermă de marijuana, care se întindea pe aproximativ 800 de metri pătrați, a fost descoperită de polițiști în satul Credința, comuna Chirnogeni.

Unul dintre cei trei, mai exact Gabriel Guleai, ar fi adus semințele pentru marijuana din afara țării, astfel că, împreună cu cei doi complici ai săi, au pus la cale o afacere ce urma să devină una extrem de profitabilă. Au cumpărat o casă dărăpănată, care să nu bată prea mult la ochi, și s-au pus pe semănat. Au făcut o seră, în care toți sătenii credeau că se află roșii ori alte legume, nebănuind nici măcar o clipă că, de fapt, aceasta masca o ditamai producția de marijuana!

Cel care a "mirosit" că ceva nu este în regulă a fost agentul-șef Florin Orneață, de la Poliția Chirnogeni. Datorită acestuia, procurorii DIICOT au intrat pe fir și i-au prins pe indivizi cu aproximativ 20 de kilograme de marijuana proaspăt culeasă, ce urma a fi preparată și pregătită pentru vânzare.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Vindeau marijuana prin telefon
Pagina a fost generata in 0.2448 secunde