PATRONUL restaurantului BEIRUT: "Incendiul nu a pornit de la noi"

7848
7
PATRONUL restaurantului BEIRUT:

Articole recomandate

Imediat după izbucnirea incendiului, patronul restaurantului Beirut, George Karam, cetățean libanez, a ieșit afară, vizibil afectat de cele întâmplate. Acesta a declarat că totul s-a întâmplat foarte rapid și nici nu a avut timp să își dea seama ce se petrece. "Eu eram la etaj. Imediat am simțit fum și am ieșit afară. Mi-au spus că mai erau câteva fete înăuntru. Incendiul sigur nu a pornit de la noi, ci de la Legendary Pub", a spus omul de afaceri chiar în timp ce privea cum localul său este mistuit de flăcări.






Comentează știrea

..........
6 aprilie 2014
.........

Se lasa cu dosar penal pentru moartea acestor fete, normal ca acuma pisica moarta va fi aruncata cat mai departe de casa

00000000000000
6 aprilie 2014
,,,,,,,,,,

MA TEM CA ARABUL ALA O SA SCAPE ARE BANI . PACAT DE ACELE 3 FETE AU MURIT ARSE DE CE ERAU ELE ACOLO INCHISE . 3 FAMILI INDURERATE AU RAMAS ACUMA.

Nedumeritul
7 aprilie 2014
!!!!!!?????

@0000000000000000 Dar de unde stii tu ca erau fetele alea inchise acolo? Pe de alta parte daca stiau ca mai sunt oameni ( fetele inauntru) de ce nu a incercat nimeni sa le salveze ? Chiar nu se putea? Nu stiu intreb si eu , ca nu cunosc localul.

Doru
7 aprilie 2014
restaurant Beirut

S-au deschis o multime de anchete: ISU, ITM, Primarie. Sa fie oare adevarat ca nu aveau autorizatii de functionare de la Primarie? Sa fie oare adevarat ca organele de control nu aveau ce cauta in control la arab? Sa fie oare adevarat ca era implicat si Omar Haisam in afacerile ilegale de acolo? ....intrebari retorice....mortii sunt de vina.

nemernicul
8 aprilie 2014
sa plateasca vinovatii

jigodia asta inca mai are tupeul sa macane? la puscarie cu el !

..........
8 aprilie 2014
.........

Cazi pe strada iar datorita interventie de cacao a medicilor de pe ambulanta tu te duci naibii, ulterior se descopera ca tu aveai o boala care s-a agravat, ce facem? ii uitam pe impiedicatii de medici( pompierii) sau spunem ca: oricum murea? cam asa si aici? ce itm,primarie etc? ale sa fie separate, nu invatam nici acum nimic?

ada
9 aprilie 2014
beirut

se zice ca ele deja au cantat melodia....clar era inceput spectacolul si nu te schimbi chiar la fiecare melodie .... la 5 min dupa ce incepe spectacolul ....sa gandim putin...ele sau dus sa sa isi ia lucrurile din vestiar nu se schimbau ....ESTE CLAR unde este protectia munci ca la toate incidentele....cand vezi fum iesi afara nu te ascunzi in vestiar ....si daca acea fata era cu ele in vestiar cum a iesit si ele nu ....este dureros ce sa intamplat nimeni nu ar vrea sa treaca prin asa ceva, dar si pompieri cat sa faca cine ar fi intrat in focu ala , zice ca ia luat pe nepregatite dar intai a iesit fum ,nu aexplodat sa te ia pe nepregatite ........ si lista continua invinovatiind pe alti se dau ei singuri de gol.......si sinceri sa fim ...santem din constanta si stim cu totii ca "Beirutu "era cuib de viespi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1563 secunde