PERICOLUL DIN TÂRGUL AUTO de pe varianta CONSTANȚEI / Mașini furate scoase la vânzare

250
PERICOLUL DIN TÂRGUL AUTO de pe varianta CONSTANȚEI / Mașini furate scoase la vânzare - 6apriliemasinifurate-1396772013.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au acționat, în acest sfârșit de săptămână, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. Oamenii legii au verificat locațiile din municipiul Constanța și orașul Ovidiu unde sunt expuse autovehicule second-hand, în vederea comercializării.


"Au fost verificate un număr de 22 autoturisme, din care pentru trei dintre ele au rezultat alerte în bazele de date, fiind căutate pentru a fi indisponibilizate", a precizat Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.


În târgul auto de pe drumul spre localitatea Poiana au fost descoperite trei mașini care figurau în baza de date ca fiind furate: un BMW model Z3, care figura ca fiind furat din Italia, un autoturism Ford Ka furat din Franța și un Volkswagen Passat, semnalat ca fiind furat din România.


Cele trei autoturisme erau expuse spre vânzare de un tânăr de 25 de ani, din Constanța. Bărbatul este cercetat pentru tăinuire prin "primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaște natura acesteia".


Toate cele trei autoturisme, evaluate la aproximativ 48.500 lei, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6513 secunde