Patru agenţi economici din Mamaia, sancţionaţi pentru că au aruncat gunoaiele pe alee, în loc de tomberon

373
Patru agenţi economici din Mamaia, sancţionaţi pentru că au aruncat gunoaiele pe alee, în loc de tomberon - patruagentieconomici1-1619511123.jpg

Articole de la același autor



Polițiștii locali constănţeni au aplicat, în doar două zile, patru sancțiuni în valoare totală de 80.000 de lei unor operatori economici din stațiunea Mamaia care au aruncat deșeurile pe domeniul public sau în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care trebuie să îi dețină.
„Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune. Respectați obligațiile legale privind depozitarea deșeurilor și evitați astfel sancțiunile usturătoare pe care le-ați putea primi! Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail [email protected], [email protected] sau [email protected]”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6655 secunde