AVARIE RAJA. Cartierul Coiciu a rămas fără apă rece

283
AVARIE RAJA. Cartierul Coiciu a rămas fără apă rece - avarieraja-1619510050.jpg

Articole de la același autor



Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Poporului cu Fulgerului, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Poporului, tronsonul delimitat de strada I.L. Caragiale și strada Baba Novac, începând cu 9.00.
În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.


De asemenea, pentru remedierea avariei este necesară oprirea furnizării apei către consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Poporului - Ion Roată - Dezrobirii - Izvor - Poporului.
„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, iar zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanţii RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.634 secunde