Patru ani de închisoare pentru că a tăiat coarda unui alpinist

189
Patru ani de închisoare pentru că a tăiat coarda unui alpinist - alpinist-1380447885.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul acuzat că, în octombrie 2011, a tăiat în mod intenționat coarda unui alpinist utilitar care efectua lucrări de reabilitare termică la apartamentul unui vecin, a fost condamnat la închisoare. 

La începutul acestui an, magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat pe Costel Stoian, acuzat de tentativă de omor, la patru ani de închisoare, dar cu suspendare. La sfârșitul săptămânii trecute, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au revenit asupra deciziei instanței inferioare: cei patru ani de închisoare urmează să fie cu executare.

De menționat că, pe lângă anii de închisoare, constănțeanul acuzat trebuie să-i plătească victimei și 3.500 de lei despăgubiri materiale și 40.000 de lei, daune morale.

Reamintim că pe 22 octombrie 2011, Stoian, enervat de faptul că alpiniștii utilitari care efectuau o lucrare la fațada blocului în care locuia, murdăresc și deteriorează plăcile din polistiren cu care își izolase exteriorul apartamentului, le-a atras atenția să nu mai treacă prin fața geamului său, amenințându-i în mod repetat că le va tăia corzile. Pentru că aceștia și-au văzut în continuare de treabă, bărbatul și-a pus promisiunea în aplicare, astfel că un tânăr a căzut la sol, scăpând ca prin minune cu viață. Victima a avut leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7123 secunde