Concurs Patru persoane ucise în ambulanță

409
Patru persoane ucise în ambulanță - 7dec083c36a00885da853950beeb05ea.jpg

Articole recomandate

Patru persoane și-au pierdut viața, vineri, într-un grav accident de circulație produs în Sectorul 3, la intersecția bulevardelor 1 Decembrie și Basarabia.
O ambulanță în care se aflau patru pacienți a fost lovită în plin de un autoturism.

Grav accident în Capitală soldat cu patru morți. Victimele sunt pacienți care aveau nevoie de dializă. Pacienții erau transportați cu o ambulanță privată care a fost lovită de un alt autoturism care circula neregulamentar.
Din primele verificări efectuate, șoferul autoturismului marca BMW ce venea dinspre Bulevardul Liviu Rebreanu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o ambulanță BGS.
"Este vorba despre două autoturisme implicate unul Logan ce transporta pacienți și unul marca BMW, nu ne putem pronunța cu privire la caz, BMW-ul este cel care a pătruns pe sensul de depla-sareal autoturismului marca Logan, în urma impactului cei patru pacienți și-au pierdut viața, iar șoferul BMW au fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Ioana Stancu, inspector de Poliție Brigada Rutieră.
Șoferul ambulanței, și el grav rănit, a fost trans-portat la spital, iar alte două persoane, șoferul și un pasager din BMW, au fost rănite.
Din primele informații,  șoferul ambulanței și pasagerul din față purtau centuri, însă acestea au fost smulse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Bătrână dispărută de acasă
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Cocaină în sticle de șampon!
Pagina a fost generata in 1.5729 secunde