Iuliana Tudor a născut un băiețel

700
Iuliana Tudor a născut un băiețel - beb9056c51013832498f9c556e7004fa.jpg

Articole de la același autor

După o sarcină cu probleme din cauza căreia Iuliana Tudor a fost nevoită să stea mai mult în pat, vedeta TV a născut un băiețel. Atât bebelușul cât și proaspăta mămică sunt bine și au primit de la medici nota maximă.
Deși s-a aflat pe micul ecran și în debutul sezonului cu numărul 7 al emisiunii "O dată-n viață", Iuliana Tudor a anunțat public, în urmă cu o lună, că renunță temporar la rolul de prezentator al emisiunii, însă a rămas alături de producția TVR în calitate de redactor coordonator, ocupându-se în continuare de conținutul editorial al programului de televiziune.
Acum, Iuliana Tudor este bine și, emoțio-nată, a mărturisit că este cel mai fericit moment din viața ei. "Ținându-mi copilul în brațe am certitudinea că sunt împlinită. Nicio altă realizare profesională sau personală nu m-a făcut să mă simt astfel", a spus Iuliana Tudor.
Cât despre momentul revenirii pe micul ecran, vedeta TVR anticipează că se va întoarce când va considera că este momentul potrivit.
"Acum nu pot să spun decât că absența mea nu va fi una de lungă durată, pentru că îmi este dor de emoțiile de dinaintea startului emisiunii în direct. Voi alege cu atenție momentul revenirii, pentru că îmi doresc ca bebelușul să nu fie privat de prezența mamei lui, mai ales în primele luni de viață, însă, sunt încrezătoare că voi ști să mă împart echilibrat între familia de acasă și cea de la Televiziunea Română", a precizat Iuliana Tudor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Monden : Zâna a ajuns la psiholog
Pagina a fost generata in 1.6384 secunde