Trei minciuni frecvente despre sex

907
Suntem atât de obișnuiți cu anumite idei preconcepute despre sex, încât presupunem că sunt adevărate. S-a demonstrat, însă, că multe dintre ele sunt false. Iată doar trei dintre ele:
1. Bărbații au un apetit sexual mai dezvoltat decât femeile. Așa gândesc peste 75% dintre bărbați și femei. Fals! Numărul femeilor care se plâng de apetitul sexual scăzut al partenerilor este tot mai mare. Marea majoritate a femeilor au dorințe sexuale spontane și 50% dintre ele ar vrea să facă sex zilnic. Așadar, femeile nu sunt sexul slab în ceea ce privește dorințele sexuale.
2. Nu există femeie frigide, ci doar bărbați nepricepuți. Fals, deoarece orgasmul femeii relaționează doar de abilitățile sexuale ale bărbatului. Femeile le acordă partenerilor de sex o responsabilitate și o putere asupra orgasmului lor care nu intra în "obligațiile" bărbaților.
3. Mărimea nu contează. Fals! Contează și pentru ei și pentru ele. Mai mult, femeile vorbesc despre mărimea penisului mai mult chiar decât partenerii lor. De ce contează? Din punct de vedere estetic e mai plăcut să vezi un bărbat mai "dotat", decât unul mai puțin "dotat". În plus, o femeie se simte mai bine cu un astfel de partener.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Monden : Iuliana Tudor a născut un băiețel
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Monden : Zâna a ajuns la psiholog
Pagina a fost generata in 2.8622 secunde