La Năvodari

Patru tineri au intrat cu forța în fostul liceu și au provocat mai multe distrugeri

610
Patru tineri, care au făcut scandal într-un liceu din orașul Năvodari au intrat în atenția polițiștilor alegându-se cu dosare penale pentru distrugere, lovire și ultraj contra bunelor moravuri.
În ziua de 17 aprilie, ora 11, polițiștii din Năvodari au fost sesizați de directorul unui liceu din localitate despre faptul că un grup format din patru tineri, foști elevi ai liceului, au pătruns în incinta instituției de învățământ, deși le-a fost interzis acest lucru.
Potrivit polițiștilor care s-au deplasat la fața locului, cei patru au tulburat desfășurarea normală a orelor de curs în trei clase, au distrus ușa de la o altă sală de clasă de la etajul II, iar în momentul în care agentul de pază aflat în serviciu a intervenit, el a fost lovit de unul din tineri.
Mai mult, în momentul în care directorul școlii a auzit gălăgie pe hol și a ieșit să vadă ce se întâmplă, el a fost înjurat ca la ușa cortului de cei care-i fuseseră elevi în urmă cu câțiva ani.
La scurt timp, pe baza declarațiilor părților vătămate, oamenii legii i-au identificat pe scandalagii, stabilindu-se că este vorba despre Victor Ilie Bălan, de 21 de ani, Alexandru Terente, de 19 ani, George Cosmin Jibeanu, de 19 ani și Valentin Marin, de 20 de ani, toți din Năvodari.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat că în urma acestui conflict, cei patru tineri au provocat distrugeri, prejudiciul fiind de 850 de lei.
Trei dintre scandalagii au fost deja reținuți și vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, în timp ce Alexandru Terente a dispărut de la domiciliu, însă polițiștii sunt pe urmele lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6838 secunde