Paznicul unei florării din Constanța, TĂIAT de un minor prins în timp ce fura un ghiveci

1285
Paznicul unei florării din Constanța, TĂIAT de un minor prins în timp ce fura un ghiveci - masinapolitienoaptea-1547725182.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat, la data de 16.01.2019, un minor de 17 ani, bănuit pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată din luna noiembrie a anului 2018.

În fapt, la data de 13.11.2018, pe timpul nopții, un tânăr de 18 ani, în timp ce se afla ca și paznic la o florărie de pe strada Mircea cel Bătrân, a observat cum o persoană necunoscută i-a sustras un ghiveci cu flori. Individul respectiv, fiind surprins de partea vătămată, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit cu un obiect înțepător, după care a fugit. Agentul de pază a necesitat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 12-14 zile, având o leziune traumatică la nivelul brațului.

În continuare, desfășurând activități de cercetare, polițiștii constănțeni l-au identificat pe autor ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Constanța.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță și prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă de lucrătorii B.I.C. pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6668 secunde