Pe cine mai bagă după gratii polițiștii din Constanța

278
Pe cine mai bagă după gratii polițiștii din Constanța - pecinemaiaresteaza-1477499785.jpg

Articole de la același autor

Au fost găsiți vinovați de diverse fapte care contravin legilor în vigoare, motiv pentru care vor sta după gratiile Penitenciarului Poarta Albă. Polițiștii din Constanța au pus în aplicare două mandate de arestare, pe numele unei femei din Constanța și al unui bărbat din Murfatlar. 


Concret, oamenii legii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța, Postul de Poliție Valu lui Traian, au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Murfatlar, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei de patru ani și patru luni de închisoare. Oamenii legii l-au găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de vătămare cor-porală din culpă. De asemenea, același individ trebuie să ispășească o pedeapsă și pentru faptul că s-a urcat la volan și a condus pe drumurile publice un autoturism, în pofida faptului că nu deținea permis de conducere pentru absolut nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost escortat și dus la Penitenciarul din Poarta Albă. 


O soartă similară a avut și o constănțeancă de 53 de ani, pe numele căreia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.


De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au luat în vizor un bărbat de 39 de ani, din localitatea Corbu, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta va fi cercetat pentru fapte de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6969 secunde