Pe cine votați pentru Gala "Zece Oameni de Valoare"?

173
Pe cine votați pentru Gala

Articole de la același autor

Astăzi s-a dat startul votării personalităților propuse pentru Gala "Zece Oameni de Valoare ai Constanței". În perioada 6 ianuarie - 28 februarie, constănțenii își pot vota preferații, în fiecare zi, pe fiecare din cele zece domenii: medicină, academic, dezvoltarea societății, administrație, politică, lumea afacerilor, cultură și artă, sport, muzică și divertisment și mass media. 
Personalitățile propuse pot fi votate pe www.oamenidevaloare.ro, o singură dată pe zi. 
Tentativele de fraudare vor duce la blocarea utilizatorului și anularea voturilor. Așadar, organizatorii atrag atenția constănțenilor că, dacă doresc cu adevărat să-i ofere trofeul Oameni de Valoare personalității pe care o susțin, să respecte regulile și să voteze o singură dată pe zi. Numărul de voturi primite de o personalitate propusă în cadrul campaniei trebuie să fie egal cu numărul de susținători unici.
"Campania «Zece Oameni de Valoare pentru Constanța» are la bază principii fundamentale precum corectitudinea, transparența, promovarea valorilor morale și identificarea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament integru și corect", au subliniat organizatorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6088 secunde