Peste o sută de personalități propuse la Gala "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța"

269
Peste o sută de personalități propuse la Gala

Articole de la același autor

Gala "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța", organizată de Asociația Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis, ajunsă la a cincea ediție, aduce în prim plan personalitățile Constanței.

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, constănțenii și nu numai au posibilitatea de a propune (între 1 septembrie - 31 decembrie 2014) și de a vota (între 5 ianuarie - 28 februarie 2015) oamenii de valoare ai Constanței, la oricare din cele zece categorii, care reflectă calitatea vieții sociale din județul nostru: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

La finalul a două luni de la demararea noii ediții, organizatorii spun că au fost propuse 109 personalități, iar numărul vizitatorilor unici pe pagina web a evenimentului a crescut cu 85% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Ediția aniversară a Galei Oameni de Valoare pentru Constanța - 5 ani - va fi celebrată prin acorduri muzicale ce se doresc a deveni modele de portative pentru generațiile următoare. Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfășurării acestei campanii, se extinde începând cu această ediție, vizând o categorie socială demnă de un progres profesional.

"Așa cum Isis naște campioni, la fel Gala noastră va da viață vocilor pe drumul spre afirmare. Preselecțiile vor avea loc pe 8 noiembrie și 19 decembrie, începând cu ora 10,00, la hotel Oxford din Constanța.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani. Fiecare concurent va interpreta o melodie de muzică ușoară românească. Negativul va fi înregistrat pe CD sau mini-disc. Înscrierea candidaților pentru preselecție se face pe adresa [email protected]

Aleasă prin votul publicului prezent în seara Galei, în sala de spectacol, cea mai apreciată voce va primi din partea organizatorilor un CEC în valoare de 1.000 de euro", au comunicat organizatorii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.376 secunde