Votați cei "Zece Oameni de Valoare" ai Constanței

419
Votați cei
Un oraș rămâne o simplă așezare, dacă nu există oameni care să marcheze locul, prin valoare. "Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea de meleaguri îndepărtate", au afirmat reprezentanții Asociației Clubul Isis. Și astfel, s-a născut ideea Galei "Zece oameni de valoare pentru Constanța".

Evenimentul, ajuns la a treia ediție, va avea loc pe 7 martie, iar în cadrul acestuia vor fi acordate distincții personalităților care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească. "Manifestarea reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului-port Constanța", au adăugat organizatorii. 

Ca și la celelalte ediții, evenimentul va urmări succesiunea a zece categorii ce includ domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: medicină, academic, politică, lumea afacerilor, administrație, contribuție la dezvoltarea societății, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, mass-media. 

Votarea a început pe 6 ianuarie și se va încheia pe 28 februarie. 

Pentru mai multe detalii, dar și pentru a vota, vizitați pagina online a evenimentului. www.oamenidevaloare.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2253 secunde