URGENȚĂ privată, dar GRATUITĂ, inaugurată în stațiunea Mamaia

1587
1
URGENȚĂ privată, dar GRATUITĂ, inaugurată în stațiunea Mamaia - 30noiembrieisisurgenta1-1354276436.jpg
Constănțenii cu urgențe medicale sau care au nevoie de o consultație se pot prezenta, începând de sâmbătă, 1 decembrie, la Centrul medical multifuncțional inaugurat în stațiunea Mamaia. Deși este vorba despre un centru privat - ceea ce înseamnă că și dotările sunt de ultimă generație! - pentru urgențe, totul este GRATUIT, indiferent dacă cei care solicită ajutorul cadrelor medicale sunt asigurați la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate sau nu. Programul Camerei de Urgență este non-stop și bolnavii beneficiază de analizele și investigațiile necesare.

Centrul multifuncțional cuprinde, pe lângă Camera de Urgență, o sală de tratamente, o sală de recoltări probe și cabinete de consultații pentru specialitățile: neurologie, medicină internă, O.R.L., oftalmologie, obstetrică - ginecologie, reumatologie, chirurgie, ortopedie, endocrinologie, cardiologie, diabet zaharat și nutriție.

Centrul cuprinde și un compartiment de spitalizare de zi, cu 22 de paturi, pentru bolnavii care trebuie supravegheați. Este vorba de 22 de camere, cu câte un singur pat, televizor, internet, grup sanitar propriu. De asemenea, a fost prevăzut un salon de Terapie Intensivă și unul pentru persoanele cu dizabilități.

Aici se pot adresa și persoanele cărora medicii le-au prescris tratament perfuzabil. Pot urma tratamentul în condiții europene, sub supravegherea cadrelor medicale competente, iar la final pleacă acasă.

Centrul multifuncțional deservește în special stațiunea Mamaia și localitatea Năvodari, dar se pot adresa toți constănțenii.

Unitatea medicală este situată în stațiunea Mamaia, la parterul hotelului Flora, iar programări și informații suplimentare se pot obține la telefon 0769.077.077. 

Comentează știrea

hmm
1 decembrie 2012
spilul

Care-i spilul? Cu ce ocazie e gratuit?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Carambol pe bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3775 secunde