Percheziții cu mascați și câini de luptă, la Constanța

402
Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore, după ce polițiștii constănțeni au efectuat, ieri, un număr de 11 percheziții domiciliare, ocazie cu care cei cinci indivizi au fost identificați. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că patru tineri, cu vârste între 19 și 23 ani, iar un alt bărbat de 50 de ani, au intrat prin efracție, în noaptea de 5 spre 6 aprilie după ce au tăiat lacătul unei hale, fost IAS, din localitatea Ciocîrlia de Sus. 


De aici, au sustras 180 de recipiente cu produse de protecție a plantelor: Amistar, Karatezeon, Fury și Cyperguard. Înainte de a intra prin efracție, indivizii au sechestrat și bătut paznicul firmei. Produsele va-lorează 50.000 de lei, iar prejudiciul a fost recuperat în parte. La percheziții au luat parte cinci echipe de mascați din partea Serviciului Acțiuni Speciale, dar și câini de luptă. 


Cei cinci au fost prezentați Judecătoriei Medgidia cu propunerea de arestare preventivă. Magistrații au decis ca cei cinci bărbați, din Ciocîrlia, bănuiți de comiterea tâlhăriei calificate și lipsire de libertate, să fie arestați preventiv pentru 30 de zile de către instanța de judecată din Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.456 secunde