Percheziţii de amploare! Vizaţi sunt hoţii din locuinţe şi magazine

204
Percheziţii de amploare! Vizaţi sunt hoţii din locuinţe şi magazine - perchezitii1610626407-1643363410.jpg

Articole de la același autor

4 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor domiciliare de ieri, 27 ianuarie a.c., efectuate de polițiștii din Ialomița și Călărași, la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale.


La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în executare 5 mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și localitățile Ograda și Frățilești din județul Ialomița și comuna Dor Mărunt, din județul Călărași.


Forțele de ordine au descins la locuințele unor pesoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 30.000 de lei.


De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi și care au legătură cu dosarul instrumentat.


În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Slobozia, pe bază de mandate de aducere 4 persoane, față de acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.


Cei 4 bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 ianuarie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Serviciului Operațiuni Speciale Călărași






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6445 secunde