Percheziții DNA la sediul Poliției

161
Percheziții DNA la sediul Poliției - perchezitii138195930813946103511-1416833581.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA desfășoară în această dimineață percheziții la sediul Poliției Bistrița Năsăud, precizează Agerpres. Într-un comunicat de presă remis în această dimineață, DNA a menționat: "Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în cursul anului 2014, a unor infracțiuni de corupție și asimilate infracțiunilor de corupție.


În cursul zilei de 24 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în localități din județul Bistrița Năsăud și în municipiul Bistrița, între care trei sedii ale unor instituții, restul fiind sedii de societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice.


În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4288 secunde