PERCHEZIȚII în Constanța / Pe urma ARMELOR aduse din BULGARIA

197
PERCHEZIȚII în Constanța / Pe urma ARMELOR aduse din BULGARIA - fondperchezitii13758891181400828-1423738833.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au descins în 32 de percheziții, în mai multe județe, printre care și Constanța, pe urma armelor aduse ilegal din Bulgaria. Astfel, joi, 5 februarie, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuate 32 de percheziții în București, în Constanța, Caraș Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Prahova și Teleorman, de unde au fost confiscate 22 de arme, dintre care trei legale și 19 neletale. 


De exemplu, în locuința unei persoane din comuna Oltina, județul Constanța, în urma percheziției, a fost descoperită o armă scurtă cu gaze iritant lacrimogene, calibru 9 mm, pe care suspectul ar fi cumpărat-o fără autorizație de la un magazin de arme din Republica Bulgaria și pe care ar fi introdus-o în țară, fără a o declara, fiind deținută ilegal.


În urma continuării cercetărilor s-a stabilit că, arma deținută ilegal a fost folosită pe un câmp în apropierea localității de domiciliu, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de "nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă calificată și uzul de armă fără drept".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Percheziții la hoții din locuințe
Pagina a fost generata in 0.6852 secunde