Percheziții în marile orașe constănțene. Grupare de proxeneți, prinsă de DIICOT

1022
Percheziții în marile orașe constănțene. Grupare de proxeneți, prinsă de DIICOT - proxeneti-1519387484.jpg

Articole de la același autor

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, în cadrul unei colaborări româno-cehe, au efectuat 21 de percheziții, pe raza municipiilor Constanța, Medgidia și a orașelor Cernavodă și Năvodari.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în Cehia, Germania și Regatul Unit al Marii Britanii. În urma investigațiilor efectuate de polițiști au rezultat indicii că atât membrii grupului infracțional, cât și femeile care practicau prostituția ar fi transferat sute de mii euro din Cehia în România.


La percheziții au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme de lux, 6.000 de euro și alte mijloace cu valoare probatorie în cauză. 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri. 8 dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism, alte 2 fiind reținute pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Persoanele în cauză urmează a fi prezentate Tribunalului Constanța, cu propuneri corespunzătoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.686 secunde