Percheziții la cămătari, în Constanța. Doi bărbați și o femeie, bănuiți de falsuri și abuzuri

586
Percheziții la cămătari, în Constanța. Doi bărbați și o femeie, bănuiți de falsuri și abuzuri - perchezitii-1592726122.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat, sâmbătă dimineață, șase percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și a orașelor Năvodari și Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetului Tribunalului Constanța, cauză ce privește săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

În urma activităților defășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.

De asemenea, în urma unor percheziții efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăți comerciale situate pe raza orașelor Năvodari și Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor cinci laptop-uri, un set de plăcuțe de înmatriculare, șase ștampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment 3 persoane sunt bănuite de comiterea faptelor (2 bărbați și o femeie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7853 secunde