PERCHEZIȚII la deținuții care escrocau oameni prin telefon

218
Deținuții care înșeală oamenii prin intermediul telefonului au început să cadă în mâinile polițiștilor. Oamenii legii din Moinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, cu sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I, efectuează cercetări cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune.


Din cercetări s-a stabilit că părțile vătămate au fost contactate telefonic de persoane care s-au dat drept membri ai familiei sau apropiați ai acestora și care afirmau că au fost implicate în accidente rutiere și au nevoie de sume de bani pentru a soluționa această problemă.
Până în prezent, oamenii legii au identificat 20 de suspecți, iar pentru probarea activității infracționale, au descins într-un penitenciar din țară, unde se aflau încarcerați doi dintre suspecți, pentru percheziții. 
Aici au găsit opt telefoane mobile și cartele reîncărcabile, achiziționate ilicit și deținute fără drept. 


Totodată, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința soției unuia dintre suspecți, unde polițiștii au identificat și ridicat sume de bani și aparatură electronică, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, cu privire la care există suspiciunea că provin din comiterea unor infracțiuni.


Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt și documentării întregii activități infracționale a suspecților.


Oamenii legii efectuează verificări pentru a stabili dacă printre victimele acestor deținuți se află și constănțenii înșelați cu peste 150.000 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1007 secunde