PERCHEZIȚII la o grupare specializată în înșelăciuni și falsuri

252
PERCHEZIȚII la o grupare specializată în înșelăciuni și falsuri - mascati-1356080647.jpg
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța au efectuat șapte percheziții, ieri dimineață, în județul Constanța, la locuințele mai multor persoane suspectate de înșelăciune și infracțiuni de fals.

Din investigațiile efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța a reieșit că liderii grupului, în vederea obținerii de beneficii materiale, au racolat direct, ori prin intermediul altor patru membri ai grupării, peste 60 de persoane (nevoiașe), pe care le-au determinat, prin constrângeri și amenințări, să inducă în eroare instituții bancare și financiare.

Folosindu-se de ștampile, identități și adeverințe de salarizare false, membrii grupării au achiziționat bunuri ori au obținut credite bancare pe numele persoanelor racolate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu suspecții în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2354 secunde