Percheziții la traficanți de droguri din Constanța: aproape 4 kilograme de cannabis confiscate!

303
Percheziții la traficanți de droguri din Constanța: aproape 4 kilograme de cannabis confiscate! - xperchezitiidroguri-1634554308.jpg
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la locuințele a doi bărbați, de 34, respectiv 35 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc. Astfel, au fost descoperite 3,7 kilograme de cannabis, 2 comprimate de ecstasy, 2 grame de ketamină, mai multe obiecte destinate preparării, porționării și consumului de droguri, 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, duminică, 17 octombrie, au fost puse în aplicare alte patru mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri utile cauzei.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reținerii față de doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Duminică, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9397 secunde