Percheziții la traficanți de etnobotanice din Constanța

162
Percheziții la traficanți de etnobotanice din Constanța - perchezitiidroguri-1592831946.jpg

Articole de la același autor

Doi constănțeni, mai vechi "cunoștințe" ale oamenilor legii, au fost săltați în week-end de polițiști, în urma unor percheziții, într-un dosar privind traficul de droguri. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată Tulcea, sprijiniți de luptătorii mascați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Constanța au descins la două adrese din municipiul Constanța, unde domiciliau doi bărbați, de 36 și respectiv 41 de ani. Cei doi sunt suspectați că "în perioada 2018 – 2020 ar fi distribuit substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) către tineri și adolescenți din municipiul Tulcea", au precizat anchetatorii.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat aproximativ 45 de pliculețe autosigilante, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, două cântare de precizie și patru telefoane mobile. De asemenea, au fost confiscate peste 1300 de țigarete, despre care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă, un autoturism de lux și alte bunuri.

Cei doi suspecți, Dinarlî A. și Aliș M. au fost duși în fața instanței de judecată din Tulcea, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Se impune menționat că nu este pentru prima dată când cei doi au probleme cu legea. În trecut aceștia au fost anchetați pentru scandaluri și contrabandă cu țigări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5103 secunde