Video PERICOL PUBLIC! Elev de la un liceu din Constanţa, prins în clasă cu un cuţit de 23 de centimetri!

7448
PERICOL PUBLIC! Elev de la un liceu din Constanţa, prins în clasă cu un cuţit de 23 de centimetri! - untitled-1700567174.jpg
Astăzi, în cadrul măsurilor de securitate și ordine publică desfășurate în apropierea unităților de învățământ, politiștii locali au fost sesizațí de conducerea unui liceu că un elev ar deține asupra sa un cuțit. Oamenii legii s-au deplasat la sala de clasă și au constatat că informațiile furnizate se confirmă. Elevul avea asupra sa un cuțit de 23 de centimetri.

Colaborarea eficientă cu conducerea școlii a permis intervenția promptă a polițiștilor locali. Cuţitul a fost confiscat, iar elevul va da cu subsemnatul pentru gestul său.

"Siguranța elevilor rămâne prioritară pentru polițiștii locali constănțeni. În continuare puteți să sesizați orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: [email protected]. Activități similare vor avea loc pe tot parcursul anului școlar. Polițiștii locali sunt și vor fi prezenți zilnic, în perimetrul unităților de învățământ pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică", informează Poliţia Locală Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.262 secunde