Pescar dispărut în lacul Tașaul

699
Disperare pentru familia unui bărbat care a dispărut, sâmbătă, în apa lacului Tașaul, de lângă localitatea Năvodari.
Acesta, alături de un prieten de-al său, se afla la o partidă de pescuit. Ei s-au aventurat cu o barcă pe lac, dar au fost luați prin surprindere de schimbările meteorologice bruște. Vântul puternic care a pornit ca din senin, în jurul orei 15, i-a prins pe cei doi pescari la o distanță considerabilă de țărm. Oricât au încercat să se grăbească spre mal, valurile și vântul puternic au răsturnat barca în care se aflau.
Martorii au sunat de urgență la 112, iar militarii de la ISU Dobrogea s-au deplasat rapid la fața locului. Până la venirea acestora, Ionuț Târâș, de 31 de ani, din comuna Ostrov, județul Constanța, a fost salvat de angajații unei societăți comerciale din zonă, pe când prietenul său, Constantin Roibu, de 42 de ani, din comuna Niculițel, județul Tulcea, a fost de negăsit.
Militarii de la ISU Dobrogea l-au căutat, sâmbătă, până la ora 20, fără sorți de izbândă însă.
Ieri dimineață, un alt grup de specialiști a reînceput căutările. Numai că, în jurul orei 12, din cauza vântului foarte puternic, operațiunea a fost întreruptă, ea urmând a fi reluată atunci când vremea se va mai îmbunătăți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1869 secunde