Pescari din Mangalia, salvați de polițiștii de frontieră constănțeni după ce s-au rătăcit pe mare

142
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea unor pescari români care s-au rătăcit în Marea Neagră din cauza ceții și a căror barcă ramasese fără combustibil.

În data de 26.11.2016, în jurul orei 13.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitați de către dispeceratul Centrului Maritim de Coordonare (M.R.C.C.) să intevină pe Marea Neagră, pentru a salva două persoane de sex masculin a căror barcă pescărească plutea în derivă.

Polițiștii de frontieră au intervenit cu o navă de patrulare și supraveghere maritimă, aflată în misiune pe Marea Neagră, care a ajuns în zona indicată și a declanșat acțiunea de salvare.

Persoanele aflate în dificultate au fost recuperate de către echipajul navei maritime, în jurul orei 14.40, iar barca pescărească în lungime de aproximativ 7 metri a fost remorcată până în Portul Mangalia.

Bărbații, în vârstă de 65, respectiv 61 de ani, domiciliați în municipiul Mangalia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceștia au declarat că din cauza ceții și-au pierdut reperele și s-au deplasat cu ajutorul motorului până la consumarea combustibilului de la bord, după care au fost purtați de curent până în zona de unde au fost recuperați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Social : Festivalul Pescarilor, la Eforie
Pagina a fost generata in 1.4218 secunde