"Festivalul Pescarilor" de la Eforie, la final

190

Articole de la același autor

Miercuri, 9 septembrie, se încheie proiectul "Festivalul Pescarilor - Eforie", cu o festivitate care va avea loc în sala de ședințe a Centrului de Relații cu Publicul Eforie Sud, din strada Avram Iancu nr. 4.

Orașul Eforie, în calitate de beneficiar, a încheiat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în calitate de autoritate contractantă, contractul de finanțare în vederea implementării proiectului "Festivalul Pescarilor - Eforie", finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013.

Proiectul, care și-a propus promovarea generală a pescuitului, atât în rândurile localnicilor, cât și a turiștilor, a pornit de la următoarele obiective: l îmbunătățirea percepției în rândurile comunității cu privire la importanța economică și culturală (ca o componentă a identității locale) a pescuitului prin derularea unei campanii, la nivel național l promovarea pescuitului și a artei culinare tradiționale la nivel național, ca resurse turistice ale orașului Eforie, prin organizarea și derularea a două ediții ale Festivalului Pescarilor l informarea și educarea comunității și a turiștilor cu privire la particularitățile pescuitului în zonă și amenințările la adresa dezvoltării durabile a zonei, precum și monitorizarea impactului.

Proiectul s-a întins pe o perioadă de 10 luni, având termen de finalizare luna septembrie 2015. Valoarea totală a proiectului este de 1.251.680,8 lei, din care cheltuielile eligibile reprezintă 1.009.420 lei, iar TVA 242.260,8 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Social : Festivalul Pescarilor, la Eforie
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Zile de distracție la "Euforia Eforiei"
Pagina a fost generata in 1.8239 secunde