Se strică vremea: instabilitate atmosferică și vânt puternic

838
1
Se strică vremea: instabilitate atmosferică și vânt puternic - sestricavremea-1441552549.jpg

Articole de la același autor

După o săptămână cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, vremea se va răci pe litoral. Cerul va fi temporar noros după amiaza și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla moderat, în intensificare după - amiaza și noaptea, dar și în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

În restul țării, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată seara și în prima parte a nopții și pe arii relativ extinse vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat va cădea grindină. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a regiunilor, iar în timpul fenomenelor asociate instabilității atmosferice, trecător poate lua aspect de vijelie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade Celsius.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Social : Constanța, fără apă caldă
Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB COD GALBEN DE FURTUNĂ
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Social : Veste bună pentru clienții BCR
Pagina a fost generata in 3.1539 secunde