Peste 10 candidați înscriși pe un loc, pentru ocuparea posturilor libere din Poliție

2249
Peste 10 candidați înscriși pe un loc, pentru ocuparea posturilor libere din Poliție - angajari-1475666093.jpg
În perioada 5 octombrie- 5 noiembrie, va continua procedura de desfășurare a concursului, prin încadrare directă, pentru ocuparea celor 604 posturi vacante de agenți în structurile operative ale PFR, în serviciile specializate în supravegherea și controlul frontierei, combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, în compartimentele ture de serviciu ale Sectoarelor Poliției de Frontieră și în punctele de trecere aeroportuare.

Până la data de 4 octombrie, data limită de înscriere, peste 6300 candidați și-au depus cererile de înscriere la centrele de recrutare, I.G.P.F. și structurile teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră – peste 930 candidați înscriși pentru ocuparea a 84 posturi vacante de agenți de poliție din domeniul operativ, repartizate la Aeroportul Internațional Henri Coandă (42 posturi) și pe celelalte aeroporturi internaționale din țară (42 posturi). La Garda de Coastă, peste 700 candidați s-au înscris pentru ocuparea a 66 posturi vacante de agenți de poliție din domeniul operativ.

În perioada următoare, până la data de 19 octombrie, candidații înscriși urmează să-și completeze dosarele de recrutare la structurile de resurse umane unde au aplicat, cu documentele prevăzute în anunțurile de concurs publicate pe site. Testarea psihologică și examinarea medicală sunt obligatorii și eliminatorii în cadrul procesului de recrutare.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare vor susține concursul de încadrare pentru posturile de agenți din domeniul operativ în 2 etape. Prima etapă constă în promovarea probei eliminatorii de evaluare a performanței fizice, potrivit probelor și baremelor prevăzute în anunțul de concurs. Cea de-a doua etapă se va desfășura în data de 05.11.2016 și constă în susținerea unui test scris - tip grilă - pentru verificarea cunoștintelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului la care pot participa numai candidații care au promovat etapa probelor de aptitudini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Leonard Doroftei, dus cu mandat la Parchet
Pagina a fost generata in 1.103 secunde