Peste 30 de mașini furate din alte țări au fost găsite în România

394
Peste 30 de mașini furate din alte țări au fost găsite în România - masiniconfiscatepolitiaport13-1349166750.jpg
În perioada 26 - 28 septembrie a.c., 11 state membre ale SELEC (România, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova și Turcia), cu sprijinul EUBAM, au participat la o acțiune internațională, pe linia combaterii furturilor și a traficului internațional cu autovehicule reclamate furate.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul General al Poliției Române, în România, acțiunea a fost coordonată de Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Astfel, în cele trei zile de acțiune în cadrul Operațiunii LEASE CAR, polițiștii au efectuat verificări în trafic, precum și în locurile de comercializare a autovehiculelor second-hand.

În cadrul acesteia, polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale, poliție rutieră, ordine publică și poliție de frontieră au identificat și confiscat 32 de vehicule urmărite în bazele de date naționale și internaționale. Patru autovehicule erau reclamate ca furate din România, 13 din Italia, cinci din Spania, patru din Germania, două din Ungaria și câte una din Marea Britanie, Franța, Norvegia și din Austria.

Autovehiculele identificate au fost indisponibilizate în vederea efectuării constatărilor tehnico-științifice, la această dată derulându-se activități, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, pentru restituirea acestora părților vătămate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : 266 de sancțiuni în ultimele 24 de ore
Pagina a fost generata in 0.6741 secunde