Iulian Ursoi, individul care i-a snopit în bătaie pe polițistă și familia ei

5379
9
Iulian Ursoi, individul care i-a snopit în bătaie pe polițistă și familia ei - politia-1349165211.jpg

Marius Iulian Ursoi, implicat în mai multe scandaluri și cunoscut ca având legături cu lumea interlopă constănțeană a fost reținut, aseară, pentru agresarea polițistei și familiei ei, pe strada Lirei din cartierul Poarta 6. Oamenii legii îl acuză de ultraj contra bunelor moravuri, în prezent strângând probe în vederea ducerii lui în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, suspectul este acuzat că i-a lovit pe cei doi soți - bărbatul, Ștefan Georgescu (31 de ani), a fost rănit cel mai grav și a avut nevoie de internare - iar bebelușul în vârstă de aproximativ două luni, a fost rănit după ce căruciorul în care se afla a fost răsturnat în altercație.

CITEȘTE ȘI: O polițistă și soțul ei, bătuți pe stradă

Reamintim că cei doi soți se plimbau pe stradă, când o femeie a parcat o mașină în fața lor și a lăsat portiera deschisă, blocându-le drumul. În urma unui schimb de replici dure, șoferița și-a chemat prietenii în ajutor, care i-au urmărit pe polițistă și soțul ei și i-au luat la bătaie.

CITEȘTE ȘI: Iulian Ursoi a sărit să-și apere vărul

În ediția de mâine a cotidianului Cuget Liber citește declarația mamei victimei, Ștefan Georgescu 

Comentează știrea

un politist
2 octombrie 2012
politistii batuti

Asa se intampla intr-o tara in care politistii nu au dreptul sa poarte armamentul din dotare in timpul liber ca in toate tarile civilizate ,cand uzul de arma se face doar in anumite situatii,cand politistiisunt vanati de catre presa si celelalte structuri in ceea ce priveste faptele de coruptie minora care sa ia fata coruptiei de la nivel inalt ,cand serviciile care se ocupa cu protectia politistilor(PROTECTIA INTERNA)se ocupa tot cu vanarea politistilor in loc sa le acorde protectie.Chiar ,dumneavoastra care supravegheati politistii(presa,dga,protectia interna,sipi)nu realizati ca zilnic exista situatii cu politisti agresati si ca dumneavoastra ajutati publicul la crearea acestor situatii prin discreditarea politistilor?Sa stiti ca intr-un stat de drept cand autoritatea care se ocupa cu securitatea statului pierde teren in fata infractorilor,statul nu mai exista,urmand acea stare de haos.Domnilor ziaristi de ce nu faceti anchete in ceea ce priveste politistul din sectorul sigurantei publice sa vedeti ca nu au autoturisme intrucat 80% sunt stricate,lovite infundand parcul rece al ipj-ului,nu au carburant,oamenii din sectorul respectiv parasesccompartimentul cautandu-si locuri mai calde,in timp ce structurile enumerate mai sus care se ocupa cu vanatoarea politistilor nu duc lipsa de auto,carburanti ,inclusiv salariile acestora avand un coeficient mai ridicat fata de politistul de strada cu cel putin 50%.Si mai doreste cineva siguranta strazii si a cetateanului?

CETATENII REVOLTATI IMPOTRIVA POLITIEI
2 octombrie 2012
RUSINE POLITIA RUTIERA

Un incident regretabil pentru Politia Romana a avu loc sambata 2.09.2012 in jurul orei 21 la intersectia Dobrogea. Reporterii nostri au surprins o faza in circulatie.Un cetatean circula corect in interiorul intersectiei si deci cu prioritate a fost bruscat de un microbuz de trasnsport persoane care in loc sa cedeze trecerea ,sa respecte prioritatea sensului giratoriu a intrat in intersectie intempestiv aproape sa loveasca masina cu prioritate. Cei trei politisti aflati in tura din data 2.09.2012 stateau intr un colt –desi fusesera trimisi expres sa fluidizeze circulatia si nu faceau nimic.Mai mult decat atat cetateanul cu prioritate a relevat faptul agentilor de Politie Rutiera. Un agent brusc iesit total din minti a inceput sa tipe si sa-l ameninte in mod complet ilegal si nejustificat cu lovituri exact pe soferul cu prioritate care tocmai ii semnalizase ca era jenat in trafic. Pe un ton ce tinea mai mult de cel al unui pacient al unui spital de psihiatrie politistul –cel ce serveste cetateanul, se afla in slujba acestuia si il protejeaza, daca agentii de politie mai tin minte acest lucru- politistul a a urlat congestionat la fata la sofer sa intre in masina si l-a amenintat desi se afla in exercitiul functiunii si nu in timpul liber si o asemenea conduita este total interzisa ca sa nu mai vorbim ca este imoral , il descalifica pe deja ex politistul din functie. Intamplator soferul este doctor psiholog Ionescu Vasile – nume de convenienta -asa ca ne-a precizat: "Un asemenea comportament agresiv si plin de ura fata de un complet strain si mai ales un comportament interzis de legile romane pentru un politist denota o pierdere a controlului de sine atat de mare incat pararea mea ca specialist este ca nu indeplineste conditiile pentru a fi politist, denota agresivitate mai potrivita unui infractor decat unui om al legii, frustrare mare si o labilitate psihica impardonabila." Aproape nu mai este nevoie sa spunem ca prin acest gest politistul a picat evaluarea psihologica si nu mai este apt sa poarte uniforma de politie.

Martor
2 octombrie 2012
Ziar mincinos

De ce mintiti si nu spuneti adevarul ???Politista cu barbasu si inca doi barbati iau batut sotia la om!!! Asta de ce nu scrieti ???

justitiarul
2 octombrie 2012
jaleee

mah boul-boilor de "martor"...cat de prost te-a facut ma-ta? cine crede ca au sarit 4 barbati sa bata o femeie? RETAAAARDUUULLEEEE... cine se baga s-o calce cu masina pe "ursoaica"? ziceti fratilor adresa sa le dam foc la masina... puneti poze cu fetele lor... cat ii mai toleram?!?!?!

abc
2 octombrie 2012
s-a luat in calcul doar declaratia politistei

politista cu barba-su i-au trantit usa pe picioare deranjati si cand s-a dat jos din masina acelasi barbat i-a dat un pumn in cap si inca unul dintre ei a lovit-o si cu piciorul...iar politista in loc sa isi stapaneasca barbatul il intarata...sunt mai multi martori care pot confirma asta...oare de ce au luat bataie????greu de crezut dar sunt si barbati care isi masoara muschii cu femei...

Răspuns la: jaleee
Adăugat de : justitiarul, 2 octombrie 2012
mah boul-boilor de "martor"...cat de prost te-a facut ma-ta? cine crede ca au sarit 4 barbati sa bata o femeie? RETAAAARDUUULLEEEE... cine se...
Anonim
2 octombrie 2012
Hmmm...

Da, sunt tare nevinovati agresorii acelei familii. De-asta au in spate un "bagaj" de dosare intocmite pe numele lor. Sunt sigur ca ei au vrut sa vorbeasca civilizat si femeia si sotul acesteia nu le-au permis. Tu, d-le abc, ce zici? Ii poti acorda prezumtia de nevinovatie unei persoane care are trecutul pe care-l are? Daca o astfel de persoana a lovit o data, o va face si a doua oara. Daca a facut-o si a doua oara, o va face si a treia, si a "n"-a oara. Din pacate toata lumea le cunoaste faima acestor "baietasi de cartier" mai putin politia. Acum politia si-a primit portia meritata, imi cer scuze, dar asta este adevarul. Prea mult a inchis politia ochii la ceea ce se intampla in orasul asta asa ca poate era timpul ca cineva sa-i trezeasca si pe ei cu un pumn de fier. Nu stiu daca femeia are vreo vina, insa politia da. Vorba ceea, de ce ti-e frica nu scapi.

Ion
3 octombrie 2012
politisti idioti

Daca nu ar fi angajati in politie toti idiotii, acestia s`ar putea apara si fara pistol sau mai stiu eu ce arma... toti incompetentii ajung in politie si au impresia ca tot ce fac ei este corect, nu iau partea nimanui, dar totusi politia e departe in a fi politie...

Răspuns la: politistii batuti
Adăugat de : un politist, 2 octombrie 2012
Asa se intampla intr-o tara in care politistii nu au dreptul sa poarte armamentul din dotare in timpul liber ca in toate tarile civilizate ,cand uzul...
abc
3 octombrie 2012
...

eu am vb doar de atitudinea sotului politistei...tu vb de bagajul lui ursoi...daca el are bagaj atunci trebuie calcata in picioare pe strada toata familia lui, nu????cred ca esti barbat...tu pe strada iti rezolvi o disputa cu o femeie cu pumnii???sau nu poti astepta sa urce femeia in masina si sa iti vezi in continuare de drum...se presupune ca barbatii trebuie sa tina usa femeilor, sa fie respectuosi, etc...dar cred ca au ramas doar presupuneri...eu am pus accentul pe comportamentul aluia pana sa izbucneasca bataia...dar tu intelegi ce vrei sau ce te ajuta mintea sa intelegi...

Răspuns la: Hmmm...
Adăugat de : Anonim, 2 octombrie 2012
Da, sunt tare nevinovati agresorii acelei familii. De-asta au in spate un "bagaj" de dosare intocmite pe numele lor. Sunt sigur ca ei au vrut sa...
9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde