Peste 80 kilograme de pește, transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni

163
Peste 80 kilograme de pește, transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni - pescuitilegal1-1554802021.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit doi cetățeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 82 kilograme pește, fără documente legale.


În data de 07.04.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au oprit în zona trecerii cu bacul, județul Constanța, un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau două persoane. 


În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români C.D. și U.A., în vârstă de 39, respectiv 33 de ani, ambii având domiciliul pe raza județului Călărași.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 82 kilograme pește, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale. 


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4287 secunde