Pește confiscat de la un cetățean turc

238
Pește confiscat de la un cetățean turc - peste-1579213234.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat, zilele trecute, un control, pe sensul de ieșire din țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta România - Turcia. La fața locului, oamenii legii au efectuat controlul amănunțit asupra autocarului, descoperind într-un compartiment separat de cel al bagajelor, 12 saci din rafie ce conțineau 468 kg de pește din specia calcan, în stare proaspătă, ce aparținea unui cetățean turc, în vârstă de 51 de ani.


La cercetări, cetățeanul turc a declarat că a pescuit legal peștele din Marea Neagră și urma să-l vândă unei societăți comerciale din Bulgaria, fără a deține toate documentele necesare de transport.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește". La final, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. De asemenea, societatea transportatoare a fost sancționată cu suma de 6.000 de lei pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1679 secunde