Peste o mie de sancțiuni aplicate de polițiștii locali în ultima săptămână

200
Peste o mie de sancțiuni aplicate de polițiștii locali în ultima săptămână - pesteo1-1526916406.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14 - 20 mai, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza municipiului Constanța, pentru a verifica respectarea legii în ceea ce privește tulburarea ordinii și liniștii publice, legalitatea lucrărilor de construcții, protecția mediului precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale.

În urma verificărilor și constatărilor efectuate în teren, polițiștii locali au aplicat 1.078 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 204.418 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare din domeniile menționate mai sus.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate în domeniul circulației pe drumurile publice, în valoare de 138.968 lei, în număr de 972. De asemenea, 467 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu dețineau bilet de călătorie valabil în autobuzele RATC.

Polițiștii locali din Constanța anunță că activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandă tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4655 secunde