Pește vândut în mijlocul străzii

266
1
Pește vândut în mijlocul străzii - pestevandut-1443119012.jpg
Ofițerii Gărzii de Coastă au observat, în apropierea Stației de taxare Giurgeni - Vadu Oii, un individ care vindea pește. Polițiștii de frontieră l-au legitimat și au stabilit că bărbatul de 49 de ani le oferă trecătorilor novac și chefal. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu avea niciun fel de documente.

"Drept urmare, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 12 kilograme de pește din speciile novac și chefal, iar persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere / comercializare fără documente legale a peștelui, faptă prevăzută și pedepsită de art.64 lit. h din O.U.G. 23/2008, modificată și aprobată prin Legea 317/2009", se arată într-un comunicat remis de Garda de Coastă. 

Comentează știrea

Cinel
25 septembrie 2015
Mare prada

Ce sa vezi,mare rahat ! Pe vremea lui Ceausescu se vundea peste la liber si nimeni nu se plangea,nici macar reprezentantii statului communist. Acum,astia care traiesc din pescuit caci ce sa vezi,nu au altfel cum sa se descurce in viata din tara asta de cacat,sunt marii infractori,in timp ce milionarii care tradeaza si vand tara sunt aparati de autoritatile mafiote. Naspa,cine a plecat,mai bine sa-si schimbe cetatenia si gata. Romania nu se face bine in urmatoarele doua secole,nu are cum.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Vărsare de sânge, la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.2771 secunde