Cătălina Ponor, în echipa României pentru Mondialele de la Glasgow

163
Cătălina Ponor, în echipa României pentru Mondialele de la Glasgow - catalina-1443119379.jpg

Articole de la același autor

Cătălina Ponor a fost inclusă în naționala de gimnastică a României care va participa, luna viitoare, la Campionatele Mondiale, alături de multipla campioană din Constanța figurând alte șase sportive, cele mai cunoscute fiind Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Echipa României este formată din gimnastele Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolișan și Silvia Zarzu, în timp ce Andreea Iridon este rezervă. Componența echipei poate suferi modificări până cu 24 de ore înaintea debutului competiției, informează site-ul prosport.ro.

Cătălina Ponor a revenit în concurs, pe 12 septembrie, după trei ani de pauză, cu ocazia bilateralului România - Franța, de la Izvorani, constănțeanca evoluând la trei aparate. În vârstă de 27 de ani, Cătălina este triplă campioană olimpică la JO din 2004 și dublă meda-liată la ediția din 2012, după care și-a anunțat retragerea din competiții.

Campionatele Mondiale de la Glasgow (Scoția) vor avea loc între 23 octombrie și 1 noiembrie. Până atunci însă, ultima verificare a echipelor României, atât cea feminină, cât și cea masculină, va avea loc, începând de astăzi, la Sala Polivalentă din București, unde sunt programate Campionatele Naționale.

Astăzi, vor avea loc concursurile masculine pe echipe și la individual-compus, sâmbătă, cele similare feminine, iar duminică, sunt programate finalele pe aparate, atât la feminin, cât și la masculin.

v v v

Bucureștiul trebuie să dea un răspuns până în decembrie dacă va putea găzdui sau nu Campionatele Europene de gimnastică artistică din 2017, a declarat președintele Uniunii Europene de Gim-nastică, francezul Georges Guelzec, într-o conferință de presă susținută la sediul Ministerului Tineretului și Sportului din Capitală.

"Peste două săptămâni, avem o reuniune a Comitetului Executiv, unde vom transmite toate informațiile. Am acordat României acest campionat din respect pentru rezultatele bune obținute de-a lungul istoriei de către gimnaștii români, la masculin și feminin. Vom aștepta până în decembrie un răspuns al Bucureștiului, iar în ianuarie 2016 vom lua o decizie", a afirmat Guelzec, citat de Agerpres.

Organizarea competiției este în pericol, deoarece lucrările pentru noua Sală Polivalentă nu au început încă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.642 secunde